Søk
Produkter
  Meny Lukk
  ;

  Diamantring forlovelsesring Frøya 0,31 ct TW (G) - Si2 - 3106030hvg

  Frøya enstens diamantringen i hvitt gull er en strålende hyllest til tidløs eleganse. Den utsøkte designen kombinerer skjønnhet og enkelhet, og bærer navnet til den norrøne gudinnen, Frøya, som symboliserer kjærlighet og skjønnhet. Den sentrale diamanten, med en vekt på 0.31 karat, er av høy kvalitet og klassifisert som Top Wesselton (nær fargeløs), og har SI2-klarhet, noe som betyr at eventuelle inneslutninger er små og ikke synlige for det blotte øye. Den hvite gullrammen gir en moderne touch samtidig som den understreker diamantens naturlige glans. Denne enstens diamantringen i Frøya-kolleksjonen er ikke bare et smykke; det er et symbolsk uttrykk for kjærlighet og forpliktelse, med en tidløs skjønnhet som vil bli verdsatt i generasjoner. Med sin delikate design og en diamant av ypperste kvalitet, bærer den med seg en historie av raffinement og tidløs eleganse.
  Varenummer: 3106030hvg

  Gjør dine diamanter blanke og glitrende

  Hold dine ringer og smykker

  blanke og pene! 

  18990
  i h
  Leveringsdato: på lager


  Se GIA sertifikate her

  Ring fra Burkhardt&Bischoff i gult gull 14kt/585 med diamant 0,31ct TW (G) - Si2. 
  Burkhardt&Bischoff leverer både tradisjonelle klassikere og moderne smykker med en vri. Tysk kvalitetsprodusent i over 60 år. Høyverdige gullsmykker til gode priser.
  Klassisk og elegant enstensring i 585 gult gull med 0,31ct TW (G) - Si2 diamant fra serien Frøya. Denne ringen passer perfekt til å bruke som forlovelsesring eller frierring. Det finnes både smykke og øredobber i samme serie.
  Følger med GIA sertifikat. Diamanten er en 3EX (trippel utmerket) som er kuttet med overlegen håndverk og oppnår karakteren Excellent i proporsjoner, polering og symmetri. Tilgangen på disse, perfekte diamanter, er begrenset og kun ca: 3% av diamanter har dette.
  Diamanten er håndplukket av oss med fokus på de 4C + slip, proporsjoner og polering. I tillegg er diamanten vurdert for Adamantin glans (Diamantglans). Diamantglans er et veldig viktig element som ikke kommer frem i GIA sertifikatet. Se GIA sertifikat under beskrivelsen.

  Mer informasjon om:
  diamanter
  ringstørrelse
  gull
  stell og bruk av ringer

   

   

  Produktspesifikasjoner
  Produktnr 3106030hvg
  Diamantstørrelse 0,31 ct
  Kvalitet TW (G) - Si2
  Stener Enstens
  Gull farge hvitt gull
  Materiale Gull
  Legering hvitt gull 14kt/585
  Diamantserie Frøya
  0.0 0
  Skriv din egen anmeldelse Close
  • Kun registrerte brukere kan skrive anmeldelse
  *
  *
  • Dårlig
  • Perfekt
  Produkttagger
  Gullsmed
  siden 1874

   

  Vi har det største utvalget av ringer i Norge. Våre butikker i Trondheim har eksistert siden 1874 og med det er vi en av de mest tradisjonsrike gullsmedene i landet.

  Velkommen til en hyggelig handel hos oss.