Søk
Produkter
  Meny Lukk
  ;

  Diamantring forlovelsesring Frøya 0,30 ct River (E) - Si2 - 3106030hvg

  Frøya enstens diamantringen i hvitt gull er en strålende hyllest til tidløs eleganse. Den utsøkte designen kombinerer skjønnhet og enkelhet, og bærer navnet til den norrøne gudinnen, Frøya, som symboliserer kjærlighet og skjønnhet. Den sentrale diamanten, med en vekt på 0.30 karat, er av høy kvalitet og klassifisert som River (E), og har SI2-klarhet, noe som betyr at eventuelle inneslutninger er små og ikke synlige for det blotte øye. Den hvite gullrammen gir en moderne touch samtidig som den understreker diamantens naturlige glans. Denne enstens diamantringen i Frøya-kolleksjonen er ikke bare et smykke; det er et symbolsk uttrykk for kjærlighet og forpliktelse, med en tidløs skjønnhet som vil bli verdsatt i generasjoner. Med sin delikate design og en diamant av ypperste kvalitet, bærer den med seg en historie av raffinement og tidløs eleganse.
  Varenummer: 3106030hvg

  Gjør dine diamanter blanke og glitrende

  Hold dine ringer og smykker

  blanke og pene! 

  19990
  i h
  Leveringsdato: på lager

  Se GIA sertifikate her

  Ring fra Burkhardt&Bischoff i gult gull 14kt/585 med diamant 0,30 ct River (E) - Si2
  Burkhardt&Bischoff leverer både tradisjonelle klassikere og moderne smykker med en vri. Tysk kvalitetsprodusent i over 60 år. Høyverdige gullsmykker til gode priser.
  Klassisk og elegant enstensring i 585 gult gull med 0,30 ct River (E) - Si2 diamant fra serien Frøya. Denne ringen passer perfekt til å bruke som forlovelsesring eller frierring. Det finnes både smykke og øredobber i samme serie.
  Følger med GIA sertifikat. Diamanten er en 3EX (trippel utmerket) som er kuttet med overlegen håndverk og oppnår karakteren Excellent i proporsjoner, polering og symmetri. Tilgangen på disse, perfekte diamanter, er begrenset og kun ca: 3% av diamanter har dette.
  Diamanten er håndplukket av oss med fokus på de 4C + slip, proporsjoner og polering. I tillegg er diamanten vurdert for Adamantin glans (Diamantglans). Diamantglans er et veldig viktig element som ikke kommer frem i GIA sertifikatet. Se GIA sertifikat under beskrivelsen.

  Mer informasjon om:
  diamanter
  ringstørrelse
  gull
  stell og bruk av ringer

   

  Før du bestemmer deg for å kjøpe en diamant så les gjerne det vi har skrevet nedenfor og forbered deg godt før du går inn i en butikk for å kjøpe en diamant. 
  Nedenfor et oppsett av hva vi tilbyr deg når du kjøper en diamant hos oss.

  Så når du velger en diamant fra oss, kan du være sikker på at den er av høy kvalitet og nøye evaluert av eksperter. Nedenfor et lite oppsett av hva som er viktig når du skal kjøpe en diamant. De 4c er kjent for de fleste, men i dagens marked er det viktig å ha tiltro til den du kjøper diamanten fra. 

  De 7C
  GIA-sertifikatets troverdighet
  GIA (Gemological Institute of America) er anerkjent som den originale kilden for nøyaktighet og integritet når det kommer til sertifisering av diamanter. Deres sertifikater gir deg trygghet og bekrefter diamantens autentisitet og kvalitet.
  Diamantklassifiseringen “River” farge
  “River” refererer til den høyeste fargegraden for diamanter, som er helt fargeløse. Dette indikerer at diamanten har en ren og strålende hvit farge. En slik høy fargegrad øker diamantens verdi og estetiske appell.
  3 x Excellent

  Diamanten har fått karakteren “Excellent” i tre viktige aspekter:

  1. Proporsjoner: Optimal slip gir maksimal glans og skjønnhet.
  2. Polering: Overlegen håndverk gir jevne overflater og skarpe kanter.
  3. Symmetri: Feilfri symmetri bidrar til visuell balanse og lysrefleksjon.

  Excellent luster  (for Athene og Frøya seriene) 

  Diamantene i seriene Athene og Frøya har også utmerket luster (glans) og er garantert fri for melkeaktig utseende. Dette sikrer at diamantene skinner vakkert og er av høyeste kvalitet. Luster er ikke noe som fremgår av GIA sertifikatet, men er en innarbeidet standard i diamantbransjen. 
  Verdi og investering
  Diamanter med høy kvalitet og sertifikater har bedre gjenkjøpsverdi og er en trygg investering. De er også vakre smykker som kan gå i arv gjennom generasjoner.
  Trygghet ved kjøp
  GIA-sertifikatet gir detaljert informasjon om diamantens egenskaper, inkludert vekt, klarhet, farge og slip. Dette hjelper deg med å ta informerte beslutninger når du kjøper en diamant.
  Carat
  Diamantens vekt, målt i carat. Jo større carat, desto mer verdifull er diamanten.
  Color
  Fargen på diamanten, rangert fra D (fargeløs) til Z (gulaktig). Fargeløse diamanter er sjeldne og verdifulle.
  Clarity
  Grad av inneslutninger (uklarheter) i diamanten. Færre inneslutninger gir høyere verdi.
  Cut
  Slipegraden på diamanten, som påvirker dens proporsjoner og glans. Våre diamanter har Excellent som er den høyeste graden.
  Confidence
  Handler om tilliten til den du kjøper diamanten fra. Vi prøver hver dag å gjøre oss tilliten verdig. 
  Competence
  Refererer til kompetansen til selgeren. Vi er ubeskjedne nok til å påstå at ingen i Trondheim har vår ekspertise på diamanter.
  Certificate
  Diamantens sertifikat som dokumenterer dens egenskaper og kvalitet. Vi benytter alltid GIA som er det mest respekterte sertifikatet i verden. 
  Produktspesifikasjoner
  Produktnr 3106030hvg
  Diamantstørrelse 0,30 ct
  Kvalitet River (E) - Si2
  Stener Enstens
  Gull farge hvitt gull
  Materiale Gull
  Legering hvitt gull 14kt/585
  Diamantserie Frøya
  0.0 0
  Skriv din egen anmeldelse Close
  • Kun registrerte brukere kan skrive anmeldelse
  *
  *
  • Dårlig
  • Perfekt
  Produkttagger
  Gullsmed
  siden 1874

   

  Vi har det største utvalget av ringer i Norge. Våre butikker i Trondheim har eksistert siden 1874 og med det er vi en av de mest tradisjonsrike gullsmedene i landet.

  Velkommen til en hyggelig handel hos oss.