Søk
Produkter
  Meny Lukk
  ;

  Diamantring med Lab Grown diamant i 0.31 ct. og River (D)-VS1 - LG031hg

  Produsent: Gullsmed Aas
  Diamantring i hvitt gull med en Lab Grown diamant i 0.42 ct. Farge River (D) - VS1. Denne diamantringen med en lab-dyrket diamant i 0.42 karat og VS1-kvalitet er et mesterverk som kombinerer skjønnhet og bærekraft. Internasjonalt sertifikat fra HRD følger med.
  Varenummer: LG031hg
  14990
  i h
  Leveringsdato: på lager

  Den lab-dyrkede diamanten, med sin klare utsøkte glans og en vekt på 0.42 karat, utstråler ren eleganse. VS1-kvaliteten sikrer at diamanten er av høy kvalitet med ingen synlige inneslutninger, noe som gir en strålende klarhet.

  Lab-dyrkede diamanter er et etisk og miljøvennlig valg, og denne diamantringen er et eksempel på hvordan moderne teknologi kan gi smykker av høy kvalitet uten å gå på kompromiss med skjønnhet. Med sin tidløse design og den vakre diamanten i sentrum, er denne diamantringen et symbolsk uttrykk for kjærlighet og forpliktelse, og samtidig et statement for et bevisst valg av smykker.

  Diamanten er laget med Chemical Vapor Deposition (CVD) reaktor. Disse sofistikerte maskinene muliggjør produksjonen av høykvalitets lab-dyrkede diamanter ved å etterligne naturlige prosesser i et kontrollert laboratoriemiljø. CVD reaktorene har transformert diamantindustrien ved å tilby enestående presisjon, overlegen kvalitet og bærekraftig og etisk kildebruk.

  Mer informasjon om:
  diamanter
  ringstørrelse
  gull
  stell og bruk av ringer

  Produktspesifikasjoner
  Produktnr LG031hg
  Materiale Gull
  Legering hvitt gull 14kt/585
  Gull farge hvitt gull
  Diamantstørrelse 0,31 ct
  Kvalitet VS1
  Stener Edelstener
  0.0 0
  Skriv din egen anmeldelse Close
  • Kun registrerte brukere kan skrive anmeldelse
  *
  *
  • Dårlig
  • Perfekt
  Produkttagger
  Gullsmed
  siden 1874

   

  Vi har det største utvalget av ringer i Norge. Våre butikker i Trondheim har eksistert siden 1874 og med det er vi en av de mest tradisjonsrike gullsmedene i landet.

  Velkommen til en hyggelig handel hos oss.