Søk

Gifteringer i hvitt gull 9 kt, 5 mm. INSPIRATION 5 - 4805871

Produsent: Breuning
Forlovelsesringer - gifteringer fra Breuning i hvitt gull 9kt/375. INSPIRATION 5.
Varenummer: 4805871

Skriv i graverings tekst hvor skal være symbol

Med alle gifteringer følger en eske.

Hvis du vil ha mer eksklusiv eske kan 

du velge den her. 

Gjør dine diamanter blanke og glitrende

Hold dine ringer og smykker

blanke og pene! 

Størrelse 6x7cm
sjokoladehjerter

32825
i h
Leveringsdato: ca 16-18 dager

Forlovelsesringer - gifteringer fra Breuning hvitt gull 9kt. INSPIRATION 5. Breuning er en berømt smykke produsent for gull og sølv. Spesielt innen gifteringer er Breuning en av de ledende i Europa.
Suksessen i markedet er i hovedsak basert på den sofistikerte kombinasjon av innovasjon og kvalitet. Dette er den daglige motivasjonen for arbeidet vårt. Nyskapende design i presis utdypning er gjort mulig av ferdigheter og tradisjonelle håndverk av våre ansatte. Denne mesterlige kombinasjon av høy kvalitet produksjon og design kompetanse er levert av Breuning i årevis.
Breuning ble grunnlagt i 1927. Breuning har investert i maskiner som gjør det mulig for teknisk svært avanserte modeller. Denne innovasjon gjør design mulighetene uendelige.

Gull er metallenes konge og har vært et kostbart materiale i smykker og ringer siden 5000 f.kr. En av egenskapene er at det er mykt og kan formes lett. Gull har en høy egenvekt. <br><br> Hvitt gull består av gull (14 eller 9 karat). For å få den fine fargen har de blitt Rhodinert med et tynt belegg utvendig. Ringer i hvitt gull bør behandles mer forsiktig enn ringer i gult gull.
Avhengig av størrelsene på ringene, metall og legering vil vekten være forskjellig. De vektene som er oppgitt er derfor kun veiledende.

 

Produktspesifikasjoner
Produktnr 4805871
Gull farge
 
Gull kvalitet 9/375 karat gull
Diamantstørrelse 0,166 ct
Kvalitet W-Si
Materiale
 
Overflate matt
Overflate Glatt
Tykkelse 2,4 mm
Bredde 5 mm
Serie Breuning
 
0.0 0
Skriv din egen anmeldelse Close
  • Kun registrerte brukere kan skrive anmeldelse
*
*
  • Dårlig
  • Perfekt
Produkttagger
Gullsmed
siden 1874

 

Vi har det største utvalget av ringer i Norge. Våre butikker i Trondheim har eksistert siden 1874 og med det er vi en av de mest tradisjonsrike gullsmedene i landet.

Velkommen til en hyggelig handel hos oss.