Søk
Produkter
    Meny Lukk
    ;

    Swarovski pen rollerball refill, blå - 5189735

    Produsent: Swarovski
    Rollerball Pen Refill, blå. Denne blå blekkpåfyllingen er spesialdesignet for bruk med Swarovskis utvalg av elegante rulleballpenner. Mens patronen av høy kvalitet er ferdig med en metallspiss laget av bransjelederen Mitsubishi Pencil Company, er det oljebaserte blekket vanntett, falmer ikke og manipulerer. Perfekt for opptil 700 meter jevn, flekkfri skriving. Refillen er kompatibel med alle våre rulleballmodeller. Størrelse: 0,7x10,9 cm
    Varenummer: 5189735
    42
    i h
    Leveringsdato: Bestillingsvare

    Denne blå blekkpatronen er spesielt designet for bruk med Swarovskis elegante rollerball penner. Den høykvalitets patronen er utstyrt med en metallspiss produsert av bransjelederen Mitsubishi Pencil Company, og den oljebaserte blekken er vanntett, falmer ikke, og er tamper-sikker. Perfekt for opptil 700 meter med jevnskrevet og smittefri skriving. Patronen er kompatibel med alle våre rollerball modeller.

    Størrelse: 0,7 x 10,9 cm

    This blue ink refill is specially designed for use with Swarovski’s range of elegant rollerball pens. Whilst the high-quality cartridge is finished with a metal tip made by industry leader Mitsubishi Pencil Company, the oil-based ink is waterproof, non-fade, and tamper-proof. Perfect for up to 700 meters of smooth, smudge-free writing. The refill is compatible with all of our rollerball models.
     
    Size: 0.7x10.9 cm
    Produktspesifikasjoner
    Produktnr 5189735
    Størrelse 0.7x10.9 cm
    Lagerstatus - Swarovski Bestillingsvare
    0.0 0
    Skriv din egen anmeldelse Close
    • Kun registrerte brukere kan skrive anmeldelse
    *
    *
    • Dårlig
    • Perfekt
    Produkttagger
    Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også
    Swarovski Crystalline ballpoint pen Heart, Pink, Rose gold-tone plated -5527536

    Swarovski Crystalline ballpoint pen Heart, Pink, Rose gold-tone plated -5527536

    Krystallinsk kulepenn Hjerte, rosa, rosegullfarget. Størrelse: 14,3x1 cm
    729
    Gullsmed
    siden 1874

     

    Vi har det største utvalget av ringer i Norge. Våre butikker i Trondheim har eksistert siden 1874 og med det er vi en av de mest tradisjonsrike gullsmedene i landet.

    Velkommen til en hyggelig handel hos oss.