Søk
Produkter
    Meny Lukk
    ;

    Agnus Dei, håndarbeid, oksidert. Trøndelag - 683100

    Produsent: Sylvsmidja
    Offerdåse i oksidert sølv med filigran og tre rombeforma lauvheng til Trøndelag. 1 m lang ertekjede medfylgjer. Vert også kalla brudedalar eller Agnus Dei som tyder "Guds lam". I dag vert dette hengsmykket brukt av brur og gifte kvinner. Opprinneleg vart det også brukt vanlege myntar med vedheng. Ein dalar med filigran, som denne, vart fyrst vanleg på 1800-talet. Størrelser 67 mm
    Varenummer: 683100

    Hold dine ringer og smykker

    blanke og pene! 

    4990
    i h
    Leveringsdato: ca 16-18 dager

    Offerdåse i oksidert sølv med filigran og tre rombeforma lauvheng til Trøndelag. 1 m lang ertekjede medfylgjer. Vert også kalla brudedalar eller Agnus Dei som tyder "Guds lam". I dag vert dette hengsmykket brukt av brur og gifte kvinner. Opprinneleg vart det også brukt vanlege myntar med vedheng. Ein dalar med filigran, som denne, vart fyrst vanleg på 1800-talet.
    Størrelser 67 mm

    Mer informasjon om:

    sølv

    stell og bruk av smykker

    Produktspesifikasjoner
    Produktnr 683100
    Materiale Sølv
    Bunadsølv type sølje
    Distrikt Trøndersølv
    0.0 0
    Skriv din egen anmeldelse Close
    • Kun registrerte brukere kan skrive anmeldelse
    *
    *
    • Dårlig
    • Perfekt
    Produkttagger
    Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også
    Lommeur,  diameter 47mm- 434

    Lommeur, diameter 47mm- 434

    Lommeur mekanisk. Chrom ø47mm. Kjede følger med og er inkludert i prisen. Hvis du bestiller med gravering vil det ta 1 uke ekstra å få varen levert til deg. Lommeur, et tidløst og elegant smykke, bærer med seg en rik arv og en aura av nostalgisk sjarm. Denne kompakte klokken, som vanligvis er designet for å bæres i lommen, har vært et symbol på stil og presisjon gjennom tidene. Lommeuret er montert på en kjede og utstråler tidløs estetikk.
    2298
    Gullsmed
    siden 1874

     

    Vi har det største utvalget av ringer i Norge. Våre butikker i Trondheim har eksistert siden 1874 og med det er vi en av de mest tradisjonsrike gullsmedene i landet.

    Velkommen til en hyggelig handel hos oss.