Søk
Produkter
    Meny Lukk
    ;

    Bunads kniv Kari - 361100

    Produsent: Sylvsmidja
    Eit godt norsk handverk og flott tilbehør til dei fleste damebunader. Karikniven er ein handlaga bunadskniv med flotte konturar. Skaftet er av masurbjørk og har sølvholkar med akantusdekor. Knivbladet er smidd for hand og laminert med herda stålkjerne i midten. Skinnslira er sydd for hand, og har i likskap med skaftet, sølvholkar med akantusdekor. Eit godt norsk handverk og flott tilbehør til dei fleste damebunader. Pakning Stk Storleik 120 mm Materiale Sølv Overflate Oksidert Legering 830 Passer til Barn, Kvinne
    Varenummer: 361100

    Gravering er ikke inkl. i prisen. Skriv hvilken gravering ønsker du, vi skal gi deg pris.

    Hold dine ringer og smykker

    blanke og pene! 

    6880
    i h
    Leveringsdato: ca 16-18 dager

    Tradisjonen med slirekniv er en del av den norske kulturarven og symboliserer mer enn bare et praktisk verktøy. Slirekniven er en ikonisk del av norsk hverdag som har dype røtter i historien.

    Slirekniven er kjent for sin funksjonalitet og allsidighet. Fra å være en uunnværlig følgesvenn på turer og i friluftsliv til å være en tradisjonell gave ved overgangsritualer som dåp og konfirmasjon, symboliserer slirekniven både praktisk bruk og kulturell arv. Den gies også ofte som gave til voksne ved runddager, en gave både å bruke og å ta vare på resten av livet.

    I tillegg til sin praktiske rolle representerer slirekniven også håndverkskunst. Mange knivprodusenter i Norge har holdt på tradisjonelle metoder og skaper kniver med unike, håndlagde detaljer.

    Produktspesifikasjoner
    Produktnr 361100
    Materiale Tinn
    Bunadsølv type bunadskniver
    0.0 0
    Skriv din egen anmeldelse Close
    • Kun registrerte brukere kan skrive anmeldelse
    *
    *
    • Dårlig
    • Perfekt
    Produkttagger
    Gullsmed
    siden 1874

     

    Vi har det største utvalget av ringer i Norge. Våre butikker i Trondheim har eksistert siden 1874 og med det er vi en av de mest tradisjonsrike gullsmedene i landet.

    Velkommen til en hyggelig handel hos oss.