Søk
Produkter
  Meny Lukk
  ;

  Bunadsparaply grønn, Trønder - 0701000464

  Produsent: Gullsmed Aas
  Bunadsparaplyen i Trønder Grønn er inspirert av Grønn Trønderbunad og har et mønster som er hentet fra denne tradisjonelle drakten. Paraplyen er silketrykket og har et vakkert design som passer perfekt til den grønne Trønderbunaden. Den kan slås helt sammen og leveres med et trekk for enkel oppbevaring og transport.
  Varenummer: 0701000464

  hårspenne til bunadhårspenne til bunadhårspenne til bunad

  695
  i h
  Leveringsdato: på lager

  En bunadsparaply gir deg beskyttelse mot nedbør, slik at du kan nyte 17. mai-feiringen uten å bli våt. Den holder deg tørr og komfortabel mens du deltar i tog, ser på barnetoget eller er med i andre utendørsaktiviteter.

  Å ha en matchende bunadsparaply til din Nordlandsbunad gir et helhetlig og gjennomført utseende. Tradisjonelt sett er bunaden en viktig del av 17. mai-feiringen, og en paraply som passer til drakten viser omtanke for detaljer og respekt for tradisjonene.

  17. mai er en dag full av feiring, og det er mange fotomuligheter. Med en matchende bunadsparaply kan du legge til et ekstra element i bildene dine og skape minner som varer livet ut.

  Produktspesifikasjoner
  Produktnr 0701000464
  Materiale Tekstil
  Distrikt Trøndersølv
  0.0 0
  Skriv din egen anmeldelse Close
  • Kun registrerte brukere kan skrive anmeldelse
  *
  *
  • Dårlig
  • Perfekt
  Produkttagger
  Gullsmed
  siden 1874

   

  Vi har det største utvalget av ringer i Norge. Våre butikker i Trondheim har eksistert siden 1874 og med det er vi en av de mest tradisjonsrike gullsmedene i landet.

  Velkommen til en hyggelig handel hos oss.