Søk
Produkter
  Meny Lukk
  ;

  Diamantring forlovelsesring Frøya 0,50 ct River (D)-Si1 - 3106050

  Frøya enstens diamantring i gult gull er et blendende mesterverk av tidløs skjønnhet og symbolsk betydning. Navngitt etter den norrøne kjærlighetsgudinnen, representerer denne ringen en hyllest til kjærlighet og forpliktelse. I sentrum av dette elegante smykket sitter en strålende diamant på 0.50 carat, klassifisert som River (fargeløs) og med SI-klarhet, og kommer med et prestisjefylt GIA-sertifikat som bekrefter diamantens eksepsjonelle kvalitet. Den hvite gullinnfatningen gir et moderne preg samtidig som den understreker diamantens naturlige glans. Denne ringen er ikke bare et symbol på kjærlighet, men også et eksempel på ypperlig håndverk og tidløs eleganse. Med en imponerende diamant og en GIA-sertifisering, blir denne Frøya enstens diamantring et varig uttrykk for spesielle øyeblikk og et symbolsk ring som vil bli verdsatt gjennom generasjoner.
  Varenummer: 3106050

  Gjør dine diamanter blanke og glitrende

  Hold dine ringer og smykker

  blanke og pene! 

  36990
  i h
  Leveringsdato: på lager

  Se GIA sertifikat her 
  Ring fra Burkhardt&Bischoff i gult gull 14kt/585 med diamant 0,50 ct River (D)-Si1. 

  Burkhardt&Bischoff leverer både tradisjonelle klassikere og moderne smykker med en vri. Tysk kvalitetsprodusent i over 60 år. Høyverdige gullsmykker til gode priser.
  Klassisk og elegant enstensring i 585 gult gull med 0,50 River(D)-Si1 diamant fra serien Frøya. Denne ringen passer perfekt til å bruke som forlovelsesring eller frierring. Det finnes både smykke og øredobber i samme serie.
  Følger med GIA sertifikat. Diamanten er en 3EX (trippel utmerket) som er kuttet med overlegen håndverk og oppnår karakteren Excellent i proporsjoner, polering og symmetri. Tilgangen på disse, perfekte diamanter, er begrenset og kun ca: 3% av diamanter har dette.
  Diamanten er håndplukket av oss med fokus på de 4C + slip, proporsjoner og polering. I tillegg er diamanten vurdert for Adamantin glans (Diamantglans). Diamantglans er et veldig viktig element som ikke kommer frem i GIA sertifikatet. Se GIA sertifikat under beskrivelsen.

  Mer informasjon om:
  diamanter
  ringstørrelse
  gull
  stell og bruk av ringer

  Produktspesifikasjoner
  Produktnr 3106050
  Materiale Gull
  Legering gult gull 14kt/585
  Gull farge gult gull
  Diamantstørrelse 0,50 ct
  Kvalitet River (D)-Si1
  Stener Enstens
  Diamantserie Frøya
  0.0 0
  Skriv din egen anmeldelse Close
  • Kun registrerte brukere kan skrive anmeldelse
  *
  *
  • Dårlig
  • Perfekt
  Produkttagger
  Gullsmed
  siden 1874

   

  Vi har det største utvalget av ringer i Norge. Våre butikker i Trondheim har eksistert siden 1874 og med det er vi en av de mest tradisjonsrike gullsmedene i landet.

  Velkommen til en hyggelig handel hos oss.