Søk
Produkter
  Meny Lukk
  ;

  Diamantring forlovelsesring Ida 0.40 ct River-E - Si2 - COC0098840

  Produsent: Gullsmed Aas
  Ring i hvitt gull 14kt/585 med diamant 0.40 ct River-E - Si2. I sentrum av dette elegante smykket sitter en strålende diamant på 0.40 carat, klassifisert som River (fargeløs) og med SI-klarhet, og kommer med et prestisjefylt GIA-sertifikat som bekrefter diamantens eksepsjonelle kvalitet. Den hvite gullinnfatningen gir et moderne preg samtidig som den understreker diamantens naturlige glans. Denne ringen er ikke bare et symbol på kjærlighet, men også et eksempel på ypperlig håndverk og tidløs eleganse. Med en imponerende diamant og en GIA-sertifisering, blir denne Frøya enstens diamantring et varig uttrykk for spesielle øyeblikk og et symbolsk ring som vil bli verdsatt gjennom generasjoner.
  Varenummer: COC0098840

  Gjør dine diamanter blanke og glitrende

  Hold dine ringer og smykker

  blanke og pene! 

  26990
  i h
  Leveringsdato: på lager

  Ring i hvitt  gull 14kt/585 med diamant 0.40 ct River-E - Si2.

  Ida, som kommer fra gammelgermansk opprinnelse, betyr "flittig," "arbeidsom" eller "aktiv." Det er et navn som bærer med seg kvaliteter av energi, dedikasjon og en positiv livsholdning.

  I tillegg til sin språklige betydning, har navnet Ida også en kulturell arv. Det har historisk sett vært båret av sterke kvinner og har vært populært i ulike kulturer. Å ha navnet Ida kan derfor representere et bånd med historie, styrke og et ønske om å være en aktiv deltaker i ens eget liv.

  Mer informasjon om:

  diamanter
  ringstørrelse
  gull
  stell og bruk av ringer

  Produktspesifikasjoner
  Produktnr COC0098840
  Diamantstørrelse 0,40 ct
  Kvalitet River-E - Si2
  Gull farge hvitt gull
  Materiale Gull
  Legering hvitt gull 14kt/585
  Stener Enstens
  Diamantserie Ida
  0.0 0
  Skriv din egen anmeldelse Close
  • Kun registrerte brukere kan skrive anmeldelse
  *
  *
  • Dårlig
  • Perfekt
  Produkttagger
  Gullsmed
  siden 1874

   

  Vi har det største utvalget av ringer i Norge. Våre butikker i Trondheim har eksistert siden 1874 og med det er vi en av de mest tradisjonsrike gullsmedene i landet.

  Velkommen til en hyggelig handel hos oss.