Søk
Produkter
    Meny Lukk
    ;

    Diamantring forlovelsesring 0,20 ct i 14kt gull. Naima - 18009020

    Produsent: Rubin
    Denne utsøkte diamantringen i 14 kt hvitt gull med en 0.20 ct TW (G)-Si utstråler tidløs eleganse og raffinement. Diamanten er en 3EX (trippel utmerket). Se mer lenger ned. Ringen kan leveres i 14 karat hvitt, gult, rødt gull eller Platina 950. Se video lenger ned under beskrivelse.
    Varenummer: 18009020

    Kan leveres i forskjellige farger. Hvis du ønsker en annen gull farge, klikk på knappen med ønsket farge.

    Gjør dine diamanter blanke og glitrende

    Hold dine ringer og smykker

    blanke og pene! 

    13720
    i h
    Leveringsdato: ca 16-18 dager

    Denne utsøkte diamantringen i gull utstråler tidløs eleganse og raffinement. En glitrende diamant, nøye utvalgt for sin gnistrende skjønnhet, sitter i en klassisk fatning med fire delikate klør. 

    En 3EX (trippel utmerket) er en diamant som er kuttet med overlegen håndverk og oppnår karakteren Excellent i proporsjoner, polering og symmetri. Tilgangen på disse, perfekte diamanter, er begrenset og kun ca: 3% av smykke diamanter har dette. Kombinert med sjelden hvit farge (nesten helt fargeløs) så er dette diamanter som de færreste i Norge selger. Hvis du leter etter usedvanlig fine diamanter så er det dette du skal kjøpe. 

    Naturlig glans av gull fremhever diamantens briljante glød og gir diamantringen et ekstraordinært preg av eksklusivitet. En perfekt balanse mellom enkelhet og luksus.

    Vårt sortiment av diamanter er en hyllest til skjønnhet, kvalitet og ekspertise. Vi tilbyr tre ulike kvalitetsnivåer som er utvalgt med omhu for å imøtekomme ulike preferanser og krav.

    Top Wesselton med Small Inclusions: Disse diamantene er preget av sin eksepsjonelle hvithet og er rangert som Top Wesselton i farge. Selv om de har små inneslutninger, er de fortsatt bemerkelsesverdig rene og vakre. Det som virkelig skiller dem ut, er deres trippel excellence i slip, polering og symmetri, som gir dem en fantastisk glans og skinn.

    Top Wesselton med Very Small Inclusions: For de som ønsker enda høyere klarhet, tilbyr vi diamanter av samme imponerende Top Wesselton-fargekvalitet, men med "Very Small Inclusions." Disse diamanter er praktisk talt feilfrie for det blotte øye og skiller seg ut med sitt strålende skjær og trippel excellence i slip, polering og symmetri.

    River Internally Flawless: Våre River-diamanter er ekstraordinære. De utmerker seg med sin eksepsjonelle farge, ofte beskrevet som "River" på grunn av deres klarhet og fargeløshet. Enda mer imponerende er at disse diamantene er "Internally Flawless," noe som betyr at de er helt fri for inneslutninger. Trippel excellence i slip, polering og symmetri bringer frem det ultimate i skjønnhet og glans i disse edelstenene.

    Uansett hvilken av våre tre diamantkvaliteter du velger, kan du være sikker på å eie en ekte skatt som vil vare livet ut. Vårt fokus på både skjønnhet og ekspertise garanterer at hver diamant i vårt utvalg er et uttrykk for tidløs eleganse og kvalitet.

    Mer informasjon om:
    diamanter
    ringstørrelse
    gull
    stell og bruk av ringer

    Produktspesifikasjoner
    Produktnr 18009020
    Kvalitet TW-Si
    Diamantstørrelse 0,20 ct
    Legering hvitt gull 14kt/585
    Stener Enstens
    Materiale Gull
    Gull farge hvitt gull
    Diamantserie Naima
    Diamantserie Magic Moments
    0.0 0
    Skriv din egen anmeldelse Close
    • Kun registrerte brukere kan skrive anmeldelse
    *
    *
    • Dårlig
    • Perfekt
    Produkttagger
    Gullsmed
    siden 1874

     

    Vi har det største utvalget av ringer i Norge. Våre butikker i Trondheim har eksistert siden 1874 og med det er vi en av de mest tradisjonsrike gullsmedene i landet.

    Velkommen til en hyggelig handel hos oss.