Søk
Produkter
  Meny Lukk
  ;

  Forlovelsesring med Lab Grown diamant i 0.70 ct og River VS - LG0701801hg

  Produsent: Gullsmed Aas
  Forlovelsesring i hvitt gull med en Lab Grown diamant i 0.70 ct. Farge River VS. Denne diamantringen med en lab-dyrket diamant i 0.70 karat og River VS-kvalitet er et mesterverk som kombinerer skjønnhet og bærekraft.
  Varenummer: LG0701801hg
  18900
  i h
  Leveringsdato: ca 3-4 uker
  Den lab-dyrkede diamanten, med sin klare utsøkte glans og en vekt på 0.70 carat, utstråler ren eleganse. River VS-kvaliteten sikrer at diamanten er av høy kvalitet med ingen synlige inneslutninger, noe som gir en strålende klarhet. Internasjonalt sertifikat fra IGI følger med.  

  Lab-dyrkede diamanter er et etisk og miljøvennlig valg, og denne ringen er et eksempel på hvordan moderne teknologi kan gi smykker av høy kvalitet uten å gå på kompromiss med skjønnhet. Med sin tidløse design og den vakre diamanten i sentrum, er denne diamantringen et symbolsk uttrykk for kjærlighet og forpliktelse, og samtidig et statement for et bevisst valg av smykker.
   
  Disse sofistikerte maskinene muliggjør produksjonen av høykvalitets lab-dyrkede diamanter ved å etterligne naturlige prosesser i et kontrollert laboratoriemiljø. Diamanten er laget med HPHT  reaktor. Disse sofistikerte maskinene muliggjør produksjonen av høykvalitets lab-dyrkede diamanter ved å etterligne naturlige prosesser i et kontrollert laboratoriemiljø.HPHT reaktorene har transformert diamantindustrien ved å tilby enestående presisjon, overlegen kvalitet og bærekraftig og etisk kildebruk

  Mer informasjon om:
  diamanter
  ringstørrelse
  gull
  stell og bruk av ringer

  Dyrking av diamanter i laboratoriet skjer gjennom to hovedprosesser: HPHT (High Pressure High Temperature) og CVD (Chemical VaporDeposition). Her er en kort sammenligning av forskjellene mellom disse to metodene: 

  HPHT (High Pressure High Temperature): 

  1. Prosessen: 

  • Diamantkorn eller små diamanter plasseres under høyt trykk og høy temperatur, etterligner forholdene dypt inne i jorden der naturlige diamanter dannes. 

  • Karbonmaterialet smeltes og krystalliseres for å danne en større diamant. 

  1. Tid: 

  • HPHT-prosessen er vanligvis raskere sammenlignet med CVD. Diamanter kan dannes på relativt kort tid. 

  1. Anvendelse: 

  • HPHT-prosessen brukes ofte for å forbedre fargen på diamanter, og den er også egnet for å produsere fargeløse diamanter. 

  CVD (Chemical VaporDeposition): 

  1. Prosessen: 

  • En gassblanding av hydrokarboner plasseres i en kammer sammen med en diamantsubstrat. 

  • Gassen brytes ned, og karbonet faller ut og legger seg på substratet, lag for lag, for å danne en diamant. 

  1. Tid: 

  • CVD-prosessen kan ta lengre tid enn HPHT, og avhenger av ønsket størrelse på diamanten. 

  1. Anvendelse: 

  • CVD er spesielt egnet for å produsere tynnere skiver av diamanter og brukes også til å lage diamanter med spesifikke former. 

  Generelle forskjeller: 

  • Kontroll over egenskaper: 

  • HPHT gir god kontroll over fargen, mens CVD gir bedre kontroll over renheten og formen på diamanten. 

  • Skalering: 

  • CVD er ofte foretrukket når det gjelder masseproduksjon av tynnere diamanter, mens HPHT er mer vanlig for større, fargede diamanter. 

  Begge metodene har bidratt til å gjøre lab-dyrkede diamanter tilgjengelige og attraktive for et bredt publikum, med fordeler som redusert etisk bekymring og mer bærekraftig praksis sammenlignet med naturlig diamantutvinning. 

  Produktspesifikasjoner
  Produktnr LG0701801hg
  Materiale Gull
  Legering hvitt gull 14kt/585
  Gull farge hvitt gull
  Diamantstørrelse 0,70 ct
  Kvalitet River VS
  Stener Enstens
  0.0 0
  Skriv din egen anmeldelse Close
  • Kun registrerte brukere kan skrive anmeldelse
  *
  *
  • Dårlig
  • Perfekt
  Produkttagger
  Gullsmed
  siden 1874

   

  Vi har det største utvalget av ringer i Norge. Våre butikker i Trondheim har eksistert siden 1874 og med det er vi en av de mest tradisjonsrike gullsmedene i landet.

  Velkommen til en hyggelig handel hos oss.