Søk
Produkter
  Meny Lukk
  ;

  Gifteringer i gult gull 14 kt, 4 mm. Smart line - 480709900

  Produsent: Breuning
  Forlovelsesringer - gifteringer fra Breuning i gult gull 14kt/585 i modell serie Smart line. Ringene har en bredde på 4 mm, 1,3 mm tykk. Dame ringen har 1 diamant i 0,0055 ct i god kvalitet. Se video lenger ned under beskrivelse.
  Varenummer: 480709900

  Hvis du ønsker gravering kryss av her og velg skrifttype og/eller symbol

  Skriv i graverings tekst hvor skal være symbol.
  Standart er bak teksten hvis ikke annet oppgitt.

  16780
  i h
  Leveringsdato: ca 16-18 dager

  Forlovelsesringer - gifteringer fra Breuning gult gull 14kt.SMART LINE. 
  Breuning er en berømt smykke produsent for gull og sølv. Spesielt innen gifteringer er Breuning en av de ledende i Europa. 

  Suksessen i markedet er i hovedsak basert på den sofistikerte kombinasjon av innovasjon og kvalitet. Dette er den daglige motivasjonen for arbeidet vårt. Nyskapende design i presis utdypning er gjort mulig av ferdigheter og tradisjonelle håndverk av våre ansatte. Denne mesterlige kombinasjon av høy kvalitet produksjon og design kompetanse er levert av Breuning i årevis.

  Breuning ble grunnlagt i 1927. Breuning har investert i maskiner som gjør det mulig for teknisk svært avanserte modeller. Denne innovasjon gjør design mulighetene uendelige. 


  Gull er metallenes konge og har vært et kostbart materiale i smykker og ringer siden 5000 f.kr. En av egenskapene er at det er mykt og kan formes lett. Gull har en høy egenvekt. 
  Gult gull er den mest klassiske fargen på gifteringer / forlovelsesringer. Det vanligste i Norge er 14 karat som består av 58.5% gull eller 9 karat som består av 37.5% gull. 

  Avhengig av størrelsene på ringene, metall og legering vil vekten være forskjellig. De vektene som er oppgitt er derfor kun veiledende. Herre ring har vekt 3,8 gr. Dame ring har vekt 3,4 gr.

   

  Produktspesifikasjoner
  Produktnr 480709900
  Gull farge
   
  Gull kvalitet 14/585 karat gull
  Diamantstørrelse 1x0.0055 ct
  Kvalitet W-Si
  Materiale Gull
  Overflate matt
  Overflate Glatt
  Tykkelse 1,3mm
  Bredde 4 mm
  Serie Breuning
   
  0.0 0
  Skriv din egen anmeldelse Close
  • Kun registrerte brukere kan skrive anmeldelse
  *
  *
  • Dårlig
  • Perfekt
  Produkttagger
  Gullsmed
  siden 1874

   

  Vi har det største utvalget av ringer i Norge. Våre butikker i Trondheim har eksistert siden 1874 og med det er vi en av de mest tradisjonsrike gullsmedene i landet.

  Velkommen til en hyggelig handel hos oss.