Søk
Produkter
    Meny Lukk
    ;

    Gifteringer i hvitt gull 14 kt, 4.5 mm. Smart line - 4807037

    Produsent: Breuning
    Forlovelsesringer - gifteringer fra Breuning i hvitt gull 14kt/585 i modell serie Smart line. Ringene har en bredde på 4,5 mm, 1,3 mm tykk. Dame ringen har 1 diamant i 0,015 ct i god kvalitet. Se video lenger ned under beskrivelse.
    Varenummer: 4807037

    Hvis du ønsker gravering kryss av her og velg skrifttype og/eller symbol

    Skriv i graverings tekst hvor skal være symbol.
    Standart er bak teksten hvis ikke annet oppgitt.

    21280
    i h
    Leveringsdato: ca 16-18 dager

    Forlovelsesringer - gifteringer fra Breuning hvitt gull 14kt. SMART LINE. Breuning er en berømt smykke produsent for gull og sølv. Spesielt innen gifteringer er Breuning en av de ledende i Europa. 

    Suksessen i markedet er i hovedsak basert på den sofistikerte kombinasjon av innovasjon og kvalitet. Dette er den daglige motivasjonen for arbeidet vårt. Nyskapende design i presis utdypning er gjort mulig av ferdigheter og tradisjonelle håndverk av våre ansatte. Denne mesterlige kombinasjon av høy kvalitet produksjon og design kompetanse er levert av Breuning i årevis.

    Breuning ble grunnlagt i 1927. Breuning har investert i maskiner som gjør det mulig for teknisk svært avanserte modeller. Denne innovasjon gjør design mulighetene uendelige. 

    Gull er metallenes konge og har vært et kostbart materiale i smykker og ringer siden 5000 f.kr. En av egenskapene er at det er mykt og kan formes lett. Gull har en høy egenvekt. 
    Hvitt gull består av gull (14 eller 9 karat). For å få den fine fargen har de blitt Rhodinert med et tynt belegg utvendig. Ringer i hvitt gull bør behandles mer forsiktig enn ringer i gult gull.

    Avhengig av størrelsene på ringene, metall og legering vil vekten være forskjellig. De vektene som er oppgitt er derfor kun veiledende. Herre ring har vekt 4 gr. Dame ring har vekt 3.5 gr.

     

    Produktspesifikasjoner
    Produktnr 4807037
    Bredde 4,5 mm
    Overflate Mønstret
    Gull farge hvitt gull
    Gull kvalitet 14/585 karat gull
    Tykkelse 1,3mm
    Materiale Gull
    Diamantstørrelse 1x0.015 ct
    Kvalitet W-Si
    Serie Breuning
     
    0.0 0
    Skriv din egen anmeldelse Close
    • Kun registrerte brukere kan skrive anmeldelse
    *
    *
    • Dårlig
    • Perfekt
    Produkttagger
    Gullsmed
    siden 1874

     

    Vi har det største utvalget av ringer i Norge. Våre butikker i Trondheim har eksistert siden 1874 og med det er vi en av de mest tradisjonsrike gullsmedene i landet.

    Velkommen til en hyggelig handel hos oss.