Søk
Produkter
  Meny Lukk
  ;

  Gifteringer i palladium 950, 4 mm. Slim line - 14807135

  Produsent: Breuning
  Forlovelsesringer - gifteringer fra Breuning i palladium 950 i modell serie Slim line. Ringene har en bredde på 4 mm. Dame ringen har 1 diamant i 0,015 ct i god kvalitet.
  Varenummer: 14807135

  Skriv i graverings tekst hvor skal være symbol

  27768
  i h

  Forlovelsesringer - gifteringer fra Breuning i palladium 950. SLIM LINE. 

  Breuning er en berømt smykke produsent for gull og sølv. Spesielt innen gifteringer er Breuning en av de ledende i Europa. 

  Suksessen i markedet er i hovedsak basert på den sofistikerte kombinasjon av innovasjon og kvalitet. Dette er den daglige motivasjonen for arbeidet vårt. Nyskapende design i presis utdypning er gjort mulig av ferdigheter og tradisjonelle håndverk av våre ansatte. Denne mesterlige kombinasjon av høy kvalitet produksjon og design kompetanse er levert av Breuning i årevis. 

  Breuning ble grunnlagt i 1927. Breuning har investert i maskiner som gjør det mulig for teknisk svært avanserte modeller. Denne innovasjon gjør design mulighetene uendelige. 
  Palladium er et av de sjeldneste og mest eksklusive metaller. Ønsker du en ring som er like "hvit" som en hvittgullsring, men som aldri mister sin farge? Da er Palladium det beste valget du kan ta. Ringene kommer fra Breuning (en av verdens største produsenter av gifteringer) og har den høyeste kvalitet. Vi har Palladium 950 (dvs. 95% rent Palladium) og Palladium 500 ringer. 
  Avhengig av størrelsene på ringene, metall og legering vil vekten være forskjellig. De vektene som er oppgitt er derfor kun veiledende.

  Produktspesifikasjoner
  Produktnr 14807135
  Materiale
   
  Diamantstørrelse 0.02 ct w-si (0,015x1)
  Kvalitet W-Si
  Overflate matt
  Overflate Mønstret
  Tykkelse 1,3mm
  Vekt dame ring 3,72 gr
  Vekt herre ring 4,19 gr
  Bredde 4 mm
  Serie Breuning
   
  0.0 0
  Skriv din egen anmeldelse Close
  • Kun registrerte brukere kan skrive anmeldelse
  *
  *
  • Dårlig
  • Perfekt
  Gullsmed
  siden 1874

   

  Vi har det største utvalget av ringer i Norge. Våre butikker i Trondheim har eksistert siden 1874 og med det er vi en av de mest tradisjonsrike gullsmedene i landet.

  Velkommen til en hyggelig handel hos oss.