Søk
Produkter
  Meny Lukk
  ;

  Halo diamantring med diamanter 0,77 carat TW-SI - 1588

  Produsent: Rubin
  Halo ring med 0.40 ct. Top Wesselton-Si2 senter diamant og 0.37 ct. side diamanter i TW-Si. En Halo diamantring har en hoved diamant omringet av en serie mindre diamanter eller andre edelstener i en "halo" eller ring rundt midtsteinen. Midt diamanten er ofte plassert i midten av ringen og er hovedfokuset. Den omkringliggende haloen av diamanter gir en fantastisk optisk illusjon av en større sentral diamant og øker dermed den visuelle appell og glansen til ringen. Denne typen diamantring er ofte valgt til forlovelsesringer på grunn av dens ekstraordinære skjønnhet og evne til å maksimere diamantens utseende.
  Varenummer: 1588

  Gjør dine diamanter blanke og glitrende

  Hold dine ringer og smykker

  blanke og pene! 

  39999
  i h
  Leveringsdato: på lager

  Rubin Goldschmuck ble grunnlagt i 1990 i Pohlheim, Tyskland. Rubin lager ringer  fra de fineste metaller som gull, palladium og platina toppet med de fineste diamanter for å skape en unik kvalitet, Vi ser det som vår oppgave i livet med mye fantasi, ideer, hardt arbeid, kjærlighet og lidenskap å lage våre ringer. Alle ringer er 100% Made in Germany. 

   Alle ringer med 0.30 karat eller mer kommer med GIA sertifikat. Alle diamanter med 0.30 karat eller mer har 3xExcellent som betyr at det er de beste diamanter som finnes. Bare 3% av alle slipte diamanter har disse egenskapene. 

  Mer informasjon om:
  diamanter
  ringstørrelse
  gull
  stell og bruk av ringer

  Produktspesifikasjoner
  Produktnr 1588
  Materiale Gull
  Legering hvitt gull 14kt/585
  Gull farge hvitt gull
  Kvalitet TW-Si
  Diamantstørrelse 0,77 ct tilsammen (0,37 ct senter diamant, 0,40 ct sidediamanter)
  Produkttype Designringer
  0.0 0
  Skriv din egen anmeldelse Close
  • Kun registrerte brukere kan skrive anmeldelse
  *
  *
  • Dårlig
  • Perfekt
  Produkttagger
  Gullsmed
  siden 1874

   

  Vi har det største utvalget av ringer i Norge. Våre butikker i Trondheim har eksistert siden 1874 og med det er vi en av de mest tradisjonsrike gullsmedene i landet.

  Velkommen til en hyggelig handel hos oss.