Søk
Produkter
  Meny Lukk
  ;

  Halo diamantring med oval diam. 0,40 carat River (E) - Si1 - 181XA040

  Produsent: Helena Aas
  Halo diamantring O.40 ct River (E) - Si1 ovalslipt senter diamant og 0.13 ct side diamanter. 14 kt gull. En Halo diamantring har en hoved diamant omringet av en serie mindre diamanter eller andre edelstener i en "halo" eller ring rundt midtsteinen. Midt diamanten er ofte plassert i midten av ringen og er hovedfokuset. Den omkringliggende haloen av diamanter gir en fantastisk optisk illusjon av en større sentral diamant og øker dermed den visuelle appell og glansen til ringen. Denne typen diamantring er ofte valgt til forlovelsesringer på grunn av dens ekstraordinære skjønnhet og evne til å maksimere diamantens utseende.
  Varenummer: 181XA040

  skrifttype verdana
  skrifttype times new roman
  skriftype english script
  skrifttype english vivace
  scrifttype french
  skriftype vivaldi

  Ca 15 tegn inkludert mellomrom

  Gjør dine diamanter blanke og glitrende

  Hold dine ringer og smykker

  blanke og pene! 

  29990
  i h
  Leveringsdato: på lager

  Denne elegante ringen har en hoveddiamant som er ovalslipt og veier 0,40 karat. Den er sertifisert av GIA, noe som garanterer dens autentisitet og kvalitet som er River (E) - Si1.  Senterdiamanten er omringet av en serie mindre diamanter i en “halo” eller ring rundt midtsteinen på tilsammen 0.13 carat (inkl. sidesteiner). Denne haloen gir en fantastisk optisk illusjon av en større sentral diamant og øker dermed den visuelle appell og glansen til ringen. Ringen er laget av 14 kt gull og er et populært valg for forlovelsesring på grunn av sin ekstraordinære skjønnhet og evne til å maksimere diamantens utseende

   Alle ringer med 0.30 karat eller mer kommer med GIA sertifikat. Alle diamanter med 0.30 karat eller mer har 3xExcellent som betyr at det er de beste diamanter som finnes. Bare 3% av alle slipte diamanter har disse egenskapene. 

  Mer informasjon om:
  diamanter
  ringstørrelse
  gull
  stell og bruk av ringer

  Produktspesifikasjoner
  Produktnr 181XA040
  Materiale Gull
  Legering hvitt gull 14kt/585
  Gull farge hvitt gull
  Diamantstørrelse 0,53 ct tilsammen (0,40 ct senter diamant)
  Kvalitet River (E) - Si1
  0.0 0
  Skriv din egen anmeldelse Close
  • Kun registrerte brukere kan skrive anmeldelse
  *
  *
  • Dårlig
  • Perfekt
  Produkttagger
  Gullsmed
  siden 1874

   

  Vi har det største utvalget av ringer i Norge. Våre butikker i Trondheim har eksistert siden 1874 og med det er vi en av de mest tradisjonsrike gullsmedene i landet.

  Velkommen til en hyggelig handel hos oss.