Søk
Produkter
  Meny Lukk
  ;

  Kjede i gult gull 18 kt, 4,1 mm /50 cm - 01-G120-50

  Produsent: Svedbom & Co
  Dette gull kjedet i 18 karat gull i mønsteret panser, skapt av den anerkjente svenske smykkedesigneren Svedbom & Co. Gull kjedet er 50 cm langt. 4.1 mm bredt.
  Varenummer: 01-G120-50
  56990
  i h
  Leveringsdato: på lager
  Dette utsøkte gullkjedet er fra den anerkjente svenske leverandøren Svedbom & Co. Laget av 18 karat gull, bærer det med seg en unik arv av håndverk og skjønnhet som Svedbom & Co. er kjent for.

  Hvert ledd i dette kjedet er nøye utformet for å gi en tidløs eleganse som komplementerer enhver anledning. Den gyldne glansen fra det 18 karat gullet gir kjedet en varm og innbydende glød, og det er den perfekte aksenten for enhver antrekk.

  Svedbom & Co. har en lang historie med å produsere smykker av ypperste kvalitet, og deres dedikasjon til detaljer og estetikk gjenspeiles i dette gullkjedet. Enten det er en gave til deg selv eller en spesiell person i ditt liv, vil dette kjedet fra Svedbom & Co. være et symbol på tidløs skjønnhet og svensk håndverk.
  Produktspesifikasjoner
  Produktnr 01-G120-50
  Materiale Gull
  Gull farge gult gull
  Legering gult gull 18kt/750
  Bredde 4,1 mm
  Lengde 50 cm
  0.0 0
  Skriv din egen anmeldelse Close
  • Kun registrerte brukere kan skrive anmeldelse
  *
  *
  • Dårlig
  • Perfekt
  Produkttagger
  Gullsmed
  siden 1874

   

  Vi har det største utvalget av ringer i Norge. Våre butikker i Trondheim har eksistert siden 1874 og med det er vi en av de mest tradisjonsrike gullsmedene i landet.

  Velkommen til en hyggelig handel hos oss.