Søk
Produkter
  Meny Lukk
  ;

  Perleøredobber med Akoya perler 8-8,5 mm lås i 14 kt gull - 22552

  Produsent: Gellner
  Gellner Jewelry presenterer sine nydelige Akoya øredobber i en strålende AA+ kvalitet og med perler i 8-8,5 mm i størrelse. Disse øredobbene utstråler eleganse og raffinement, med hver perle nøye utvalgt for sin glans, jevnhet og farge. Akoya perlene er kjent for sin klassiske hvit / rosa nyanse og vakre glans, og denne kolleksjonen er intet unntak. Gellner har satt en ny standard for perlesmykker ved å velge perler av ypperste kvalitet.
  Varenummer: 22552
  4659
  i h
  Leveringsdato: på lager
  Akoya-muslingen, vitenskapelig kjent som Pinctada fucata, er hjertet i produksjonen av vakre Akoya-perler. Den er opprinnelig fra Japan. Akoya-muslingen er kjent for sin evne til å skape perler av høy kvalitet og er en viktig aktør i perleindustrien.
  Denne muslingen har en unik egenskap som gjør den spesielt egnet for perledyrking. Muslingen implanteres med en kjerne, vanligvis en liten kule eller et stykke vev fra en annen musling. Dette utløser muslingen til å produsere perlemor, et stoff som danner perlen rundt kjernen som et beskyttelseslag.
  Prosessens nøye overvåking og muslingens omsorg spiller en viktig rolle i kvaliteten på de resulterende Akoya-perlene. Etter 1,5 til 2 års omsorgsfull dyrking kan perler med varierte størrelser og vakre farger høstes fra Akoya-muslingen.
  Takket være Akoya-muslingens rolle i perleindustrien, kan perlesamlere og smykkeelskere glede seg over den tidløse skjønnheten som Akoya-perlene bringer til smykker og antrekk verden over.
  Gellner Jewelry:
  Gellner Jewelry er en anerkjent perlesmykkeprodusent som har satt sitt preg på smykkeverdenen gjennom mange år. Med en dyp lidenskap for skjønnheten i perler har Gellner skapt en imponerende kolleksjon av perlesmykker som kombinerer tradisjon og innovasjon på en unik måte.
  Firmaet er kjent for sin uovertrufne kvalitet og eksepsjonelle kunnskap om perler. Gellner streber etter å velge de fineste perlene og håndtere dem med omhu, slik at hver perle fremhever sin naturlige glans og karakter. Fra klassiske hvite perler til fargerike og eksotiske varianter, tilbyr Gellner et variert utvalg for å imøtekomme ulike smak og preferanser.
  Med deres sterke engasjement for kundetilfredshet og et ønske om å levere smykker som varer livet ut, har Gellner etablert seg som et pålitelig og anerkjent navn innen perleindustrien. Gellner Jewelry er et valg for de som setter pris på ekte perler og vakre smykker som varer evig.
  Produktspesifikasjoner
  Produktnr 22552
  Materiale Gull
  Legering gult gull 14kt/585
  Gull farge gult gull
  Størrelse 8 - 8,5 mm diameter på perler
  Stener Perle
  0.0 0
  Skriv din egen anmeldelse Close
  • Kun registrerte brukere kan skrive anmeldelse
  *
  *
  • Dårlig
  • Perfekt
  Produkttagger
  Gullsmed
  siden 1874

   

  Vi har det største utvalget av ringer i Norge. Våre butikker i Trondheim har eksistert siden 1874 og med det er vi en av de mest tradisjonsrike gullsmedene i landet.

  Velkommen til en hyggelig handel hos oss.