Søk
Produkter
  Meny Lukk
  ;

  Perleøredobber med Akoya perler 8-8,5 mm lås i 14 kt gull - coc3000191

  Produsent: Gullsmed Aas
  Perleøredobber er i gult gull 14 kt. Perler har størrelse 8-8,5 mm, Akoya-perlene er kjent for sin klassiske hvite nyanse og vakre glans
  Varenummer: coc3000191
  3680
  i h
  Leveringsdato: på lager
  Akoya-muslingen, vitenskapelig kjent som Pinctada fucata, er hjertet i produksjonen av vakre Akoya-perler. Den er opprinnelig fra Japan. Akoya-muslingen er kjent for sin evne til å skape perler av høy kvalitet og er en viktig aktør i perleindustrien.

  Denne muslingen har en unik egenskap som gjør den spesielt egnet for perledyrking. Muslingen implanteres med en kjerne, vanligvis en liten kule eller et stykke vev fra en annen musling. Dette utløser muslingen til å produsere perlemor, et stoff som danner perlen rundt kjernen som et beskyttelseslag.

  Prosessens nøye overvåking og muslingens omsorg spiller en viktig rolle i kvaliteten på de resulterende Akoya-perlene. Etter 1,5 til 2 års omsorgsfull dyrking kan perler med varierte størrelser og vakre farger høstes fra Akoya-muslingen.

  Takket være Akoya-muslingens rolle i perleindustrien, kan perlesamlere og smykkeelskere glede seg over den tidløse skjønnheten som Akoya-perlene bringer til smykker og antrekk verden over.

   

   
   
   
   
   
  Produktspesifikasjoner
  Produktnr coc3000191
  Materiale Gull
  Legering gult gull 14kt/585
  Gull farge gult gull
  Størrelse 8 - 8,5 mm diameter på perler
  Stener Perle
  0.0 0
  Skriv din egen anmeldelse Close
  • Kun registrerte brukere kan skrive anmeldelse
  *
  *
  • Dårlig
  • Perfekt
  Produkttagger
  Gullsmed
  siden 1874

   

  Vi har det største utvalget av ringer i Norge. Våre butikker i Trondheim har eksistert siden 1874 og med det er vi en av de mest tradisjonsrike gullsmedene i landet.

  Velkommen til en hyggelig handel hos oss.