Søk
Produkter
    Meny Lukk
    ;

    Slipsnål i sølv med metall bakstykke. Rhodinert - 63875

    Produsent: Arne Nordlie
    Slipsnål i sølv med metall bakstykke. Rhodinert. En sølv slipsnål for menn er et uttrykk for tidløs eleganse og raffinert stil. Laget av høykvalitets sølv, gir denne tilbehørsdetaljen et strålende og polert preg til ethvert antrekk. Den subtile glansen og glimtet av en sølv slipsnål skaper en sofistikert kontrast mot slipsets stoff, og legger til en ekstra dimensjon av klasse.
    Varenummer: 63875
    995
    i h
    Leveringsdato: ca 16-18 dager
    En sølv slipsnål er mer enn bare en visuell appell – den har også en funksjonell rolle. Den holder slipset pent på plass, sørger for at det ikke flagrer rundt ustyrlig og gir et striglet utseende. Enten det er til en formell begivenhet, en forretningsanledning eller en spesiell feiring, gir en sølv slipsnål mannen muligheten til å legge til et snev av forfinet stil til antrekket sitt.
     
    Samlet sett gir en sølv slipsnål ikke bare et snev av luksus til antrekket, men også en følelse av selvsikkerhet og eleganse. Den er en detalj som viser at omtanke for de små tingene kan gjøre en stor forskjell i helhetsinntrykket.
    Produktspesifikasjoner
    Produktnr 63875
    Legering sølv 925
    Materiale Sølv
    Type slipsnål
    0.0 0
    Skriv din egen anmeldelse Close
    • Kun registrerte brukere kan skrive anmeldelse
    *
    *
    • Dårlig
    • Perfekt
    Produkttagger
    Gullsmed
    siden 1874

     

    Vi har det største utvalget av ringer i Norge. Våre butikker i Trondheim har eksistert siden 1874 og med det er vi en av de mest tradisjonsrike gullsmedene i landet.

    Velkommen til en hyggelig handel hos oss.