Søk
Produkter
    Meny Lukk
    ;

    Slipsnål i forgylt stål. Alexander - 972273

    Produsent: Alexander
    Slipsnål i forgylt stål. Alexander. En slipsnål for menn er mer enn bare en praktisk tilbehørsdetalj – den er et uttrykk for raffinert stil og eleganse. De gir et subtilt preg av klasse og profesjonalitet til ethvert antrekk, enten det er en formell anledning som en bryllupsfest eller et viktig forretningsmøte.
    Varenummer: 972273
    499
    i h
    Leveringsdato: ca 16-18 dager

    En slipsnål tjener ikke bare som et elegant tillegg til utseendet, men har også en praktisk funksjon ved å holde slipset på plass og forhindre at det flyter rundt ustyrlig. Denne enkle tilbehørsdetaljen gir mannen muligheten til å uttrykke sin personlige stil og legge til et snev av forfinet eleganse til antrekket sitt.

    Samlet sett er en slipsnål en subtil, men betydningsfull detalj som gir en følelse av fullføring til en manns antrekk. Det er en påminnelse om at selv de små detaljene kan ha en stor innvirkning på utseendet og utstrålingen til en velkledd herre.

    Produktspesifikasjoner
    Produktnr 972273
    Legering stål
    Materiale Stål
    Type slipsnål
    Størrelse Høyde: 8 mm, bredde: 55 mm.
    0.0 0
    Skriv din egen anmeldelse Close
    • Kun registrerte brukere kan skrive anmeldelse
    *
    *
    • Dårlig
    • Perfekt
    Produkttagger
    Gullsmed
    siden 1874

     

    Vi har det største utvalget av ringer i Norge. Våre butikker i Trondheim har eksistert siden 1874 og med det er vi en av de mest tradisjonsrike gullsmedene i landet.

    Velkommen til en hyggelig handel hos oss.