Søk
Produkter
  Meny Lukk
  ;

  Smykke Stort åpent rosa hjerte i sølv, til barn - 770001

  Produsent: Pia & Per
  Moderne smykke. Høyde: 13 mm. Bredde: 16 mm. Kjede: 0,8 mm rhodinert Veneziansk kjede, 34/37 cm langt. Pia&Per er kjent for sine tradisjonsrike, norske sølvsmykker med emalje. I over 70 år har disse smykkene gledet både små og store gutter og jenter. Kolleksjonen inkluderer kjeder, armbånd, ringer og ørepynt.
  Varenummer: 770001

  Velg gratulasjonskort  8 x 12 cm, med 2 sider.


  kort til barn

  tekst skrives pent med hånd

  725
  i h
  Leveringsdato: ca 12-14 dager

  Vårt store åpne hjerte har en cubic zirkonia og passer fint til eldre barn. En perfekt gave til bursdag eller skoleavslutning. Det åpne hjertet symboliserer åpen kjærlighet. Grekerne som var eksperter på kjærlighet utviklet flere definisjoner av forskjellige måter kjærlighet kan vises på, basert på sin egen kultur. De mente at «åpen» kjærlighet er den bredeste definisjonen av kjærlighet som et menneske kan oppleve.

  Finnes i fargene: Rosa og hvit.

  Materiale: Sølv 925, glassemalje
  Farge: Rosa
  Passer til: Barn, eldre barn
  Lanseringsår: 2008
  Produktet inkluderer: Anheng, rhodinert sølvkjede, smykkeeske og gavepose

  De mest ikoniske smykkene fra Pia&Per er de som er hjerteformet i forskjellige farger og motiv. Kanskje husker du selv å ha fått et slikt smykke da du var liten? Disse emaljesmykkene har en tidløs appell og er perfekte som dåpsgave eller til navnedag.

  Pia&Per smykkene er belagt sølv med rhodium for å forhindre anløpning. I tillegg utforsker de nye typer miljøvennlig emalje. Smykkene har fortsatt den karakteristiske gjennomsiktige emaljen med struktur i bunnen. 

  Så hvis du ønsker ditt at barn skal bære et stykke norsk tradisjon og historie, kan du utforske Pia&Per sine vakre emaljesmykker i ulike farger og motiver! 

  Mer informasjon om:

  sølv

  stell og bruk av smykker

  Produktspesifikasjoner
  Produktnr 770001
  Materiale Sølv
  Materiale Emalje
  Type anheng
  Lengde 34/37 cm langt
  Størrelse 13x16 mm
  Type hjerte
  Barn jente
  Legering sølv 925
  0.0 0
  Skriv din egen anmeldelse Close
  • Kun registrerte brukere kan skrive anmeldelse
  *
  *
  • Dårlig
  • Perfekt
  Gullsmed
  siden 1874

   

  Vi har det største utvalget av ringer i Norge. Våre butikker i Trondheim har eksistert siden 1874 og med det er vi en av de mest tradisjonsrike gullsmedene i landet.

  Velkommen til en hyggelig handel hos oss.