Søk
Produkter
  Meny Lukk
  ;

  Smykkesett - Røde hjerter - 22811

  Produsent: Pia & Per
  Materiale: Sølv 925, glassemalje Farge: Rød Halskjede: 0,8 mm rhodinert Veneziansk kjede, 34/37 cm langt Armbåndslengde: 15 cm Ringstørrelse: 38-50, regulerbar Passer til: Barn Produktet inkluderer: Anheng med rhodinert sølvkjede, armbånd, ring, smykkeeske og gavepose Pia&Per er kjent for sine tradisjonsrike, norske sølvsmykker med emalje. I over 70 år har disse smykkene gledet både små og store gutter og jenter. Kolleksjonen inkluderer kjeder, armbånd, ringer og ørepynt.
  Varenummer: 22811

  Velg gratulasjonskort  8 x 12 cm, med 2 sider.


  kort til barn

  tekst skrives pent med hånd

  2335
  i h
  Leveringsdato: ca 12-14 dager

  De mest ikoniske smykkene fra Pia&Per er de som er hjerteformet i forskjellige farger og motiv. Kanskje husker du selv å ha fått et slikt smykke da du var liten? Disse emaljesmykkene har en tidløs appell og er perfekte som dåpsgave eller til navnedag.

  Pia&Per smykkene er belagt sølv med rhodium for å forhindre anløpning. I tillegg utforsker de nye typer miljøvennlig emalje. Smykkene har fortsatt den karakteristiske gjennomsiktige emaljen med struktur i bunnen. 

  Så hvis du ønsker ditt at barn skal bære et stykke norsk tradisjon og historie, kan du utforske Pia&Per sine vakre emaljesmykker i ulike farger og motiver! 

  sølv

  stell og bruk av smykker

  Produktspesifikasjoner
  Produktnr 22811
  Materiale Sølv
  Materiale Emalje
  Type smykkesett
  Lengde 0,8 mm rhodinert Veneziansk kjede, 34/37 cm langt
  Størrelse 15 cm
  Type emalje
  Type hjerte
  Barn jente
  Legering sølv 925
  0.0 0
  Skriv din egen anmeldelse Close
  • Kun registrerte brukere kan skrive anmeldelse
  *
  *
  • Dårlig
  • Perfekt
  Gullsmed
  siden 1874

   

  Vi har det største utvalget av ringer i Norge. Våre butikker i Trondheim har eksistert siden 1874 og med det er vi en av de mest tradisjonsrike gullsmedene i landet.

  Velkommen til en hyggelig handel hos oss.