Søk
Produkter
  Meny Lukk
  ;

  Smykkesett - Rosa blomster - 90901

  Produsent: Pia & Per
  Materiale: Sølv 925, glassemalje Farge: Rød og sort Halskjede: 0,8 mm rhodinert Veneziansk kjede, 34/37 cm langt Armbåndslengde: 16 cm Ringstørrelse: 38-50, regulerbar Passer til: Barn Produktet inkluderer: Anheng med rhodinert sølvkjede, armbånd, ring, smykkeeske og gavepose
  Varenummer: 90901

  Velg gratulasjonskort  8 x 12 cm, med 2 sider.


  kort til barn

  tekst skrives pent med hånd

  1895
  i h
  Leveringsdato: ca 12-14 dager

  Smykkesett med halssmykke (det nest minste hjertet), ring og helarmbånd i rosa emalje. Hjertene er blant våre mest populære smykker. Dette er en fin gave til dåp, navnefest og bursdag, med smykker barnet tar med seg gjennom livet. Smykkesettet leveres i en flott setteske.

  Produktet inkluderer: Anheng med rhodinert sølvkjede, armbånd, ring, smykkeeske og gavepose

  Om glassemalje
  Ekte glassemalje er finmalt glass som får farge ved å blande inn ulike naturlige materialer. Glasspulveret blandes med vann og påføres smykkene. Deretter «brennes» smykkene i en ovn ved ca. 800 grader slik at vannet fordamper og glasset smelter. Når de er avkjølt får de en hard og eksklusiv overflate med glassemalje som vil holde fargen livet ut. Det finnes flere ulike typer emalje, men vi bruker oftest transparent glassemalje fordi den lar bunnmønsteret skinne igjennom og gir smykkene et eksklusivt uttrykk. Alle våre emaljesmykker er håndlaget med materialer av høy kvalitet.

  Slik oppbevarer du smykkene dine
  Sølvet i smykkene kan reagere med oksygenet i luften og dermed bli mørkere over tid. For å unngå dette er det viktig å oppbevare smykkene i små plastposer i smykkeskrinet, når de ikke brukes. De aller fleste gullsmedbutikker har poser med zip lock som er godt egnet til å oppbevare smykkene i. Ved bestilling av smykker via www.piaogper.no får du alltid med zip lock-pose til smykkene.

  Mer informasjon om:

  sølv

  stell og bruk av smykker

  Produktspesifikasjoner
  Produktnr 90901
  Materiale Sølv
  Materiale Emalje
  Type smykkesett
  Lengde 0,8 mm rhodinert Veneziansk kjede, 34/37 cm langt
  Størrelse 15 cm
  Type emalje
  Type hjerte
  Barn jente
  Legering sølv 925
  0.0 0
  Skriv din egen anmeldelse Close
  • Kun registrerte brukere kan skrive anmeldelse
  *
  *
  • Dårlig
  • Perfekt
  Gullsmed
  siden 1874

   

  Vi har det største utvalget av ringer i Norge. Våre butikker i Trondheim har eksistert siden 1874 og med det er vi en av de mest tradisjonsrike gullsmedene i landet.

  Velkommen til en hyggelig handel hos oss.