Søk
Produkter
  Meny Lukk
  ;

  Swarovski Matrix ring Baguette cut, Pink, Rose gold-tone plated - 5647589

  Produsent: Swarovski
  Matrix ring Baguette cut, rosa, rosegull-tone belagt. Ring størrelser som er bestillingsvare har ingen bytte/angrerett. Swarovski sine ringer er små i størrelsene og vi anbefaler å ta 1-2 størrelser større enn det du vanligvis bruker.
  Varenummer: 5647589

  Hold dine figurer og smykker  blanke og fine, kjøp pusseklut. 

  1490
  i h
  Leveringsdato: Bestillingsvare
  For bare én liten smykke, har denne Matrix ringen utrolig mye detaljer. Rose gulltonet innfatning er den perfekte basen for en sirkel med rosa steiner i en vakker baguette princess cut. Hver av krystallene holdes elegant på plass med en kroneinnfatning, noe som gir en nydelig helhet. Denne elegante ringen er designet for å kombinere din stil ved å tillate flere kombinasjoner for spesielle anledninger.
   
  Samling: Matrix
  Farge: Rosa
  Materiale: Rose gullfarge belagt, Zirconia
   
  For just one small piece of jewelry, this Matrix ring packs a lot of incredible detail. The rose gold-tone plated setting is the perfect base for a circle of pink stones in a beautiful baguette princess cut. Each of the crystals is gracefully held in place with a prong setting, to deliver a gorgeous overall colorway. This elegant ring is designed for stacking your style, allowing multiple combinations for special occasions.
  • Collection:  Matrix
  • Color:  Pink
  • Material:  Rose gold-tone plated, Zirconia

  Produktspesifikasjoner
  Produktnr 5647589
  Krystall farge farget
  Swarovski farge rosegull tonet
  Lagerstatus - Swarovski Bestillingsvare
  0.0 0
  Skriv din egen anmeldelse Close
  • Kun registrerte brukere kan skrive anmeldelse
  *
  *
  • Dårlig
  • Perfekt
  Produkttagger
  Gullsmed
  siden 1874

   

  Vi har det største utvalget av ringer i Norge. Våre butikker i Trondheim har eksistert siden 1874 og med det er vi en av de mest tradisjonsrike gullsmedene i landet.

  Velkommen til en hyggelig handel hos oss.